Naruto Fani 4ever Sunteti fani Naruto?Ce mai asteptati veniti si va distrati!! |
|
| Razbunarea e dulce!SasuSaku | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Hinata96 Hokage
Mesaje : 88 Data de inscriere : 23/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Braila
| Subiect: Razbunarea e dulce!SasuSaku Dum Iul 25, 2010 3:59 am | |
| Disclaimer : Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.
Sasuke: De ce mereu trebuie sa fiu plin de ura,sentimentul acesta ma macina prin interior,nu pot sa imi mai traiesc viata,nu mai pot dormi noaptea.Acest lucru se datoreaza fratelui meu mai mare,el mi-a ucis parinti si mi-a luat de pe chip ultimul zambet din viata mea.De la moartea parintilor si plecarea fratelui ucigas pot spune ca acel zambet a disparut in adancul sufletului si nu poate fi niciodata scos la iveala.Asta am crezut pana cand o fata superba cu parul roz si ochii de un smarald scump mi-a atras atentia.Numele ei era Sakura Haruno si era cea mai buna ninja vindecator al satului pana cand diabolica de Karin i-a luat viata.Karin este o colega de echipa mai recenta si pot spune ca nu am fi reusit sa ne descurcam fara ea ,dar de la un moment dat ea nu mai era normala,devenise obsedata de mine. Era cam ciudat dar eu nu o bagam in seama ci ma gandeam la rozalia mea si la momentul in care o voi revedea.Se pare ca acel moment a venit mai devreme si ne-am indreptat catre Konoha,bineinteles Karin se opunea acestui plan. Ce nu stiau ei era ca eu aveam sa raman definitiv in acel sat,stiam ca nu vor fi deacord cu mine dar nu puteam sa le zic acum,s-ar fi inpotrivit de mult. Am plecat in graba catre Konoha,eu alergam cat puteam de repede,ceilalti s-au speriat de entuziasmul meu nebun. Intr-un tarziu am ajuns in satul natal,noroc ca acei ninja de la poarta satului nu erau prin preajma,acum puteam sa mergem prin sat fara ca cineva sa stie ca am revenit. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma schimb de acele haine si sa ma inbrac in ceva mai comod,adica un maieu negru mulat lasad la iveala muschii bine lucrati,niste pantaloni albastri trei sferturi si niste sandale tip ninja.Parul negru ca abanosul l-am lasat in asa fel incat sa imi acopere fata alba ca varul. Inainte sa plec prin sat am luat si sabia pentru orice nevoie,nu ca ar fi una doar era un sat bine aparat si niciun ninja nu avea cum sa intre,daca ma gandesc mai bine eu cum am intrat? Nu conteaza asta,vroiam sa o gasesc pe rozalie si sa discut cate ceva cu iubirea vietii mele,am cautat prin tot satul dar nici urma de ea.M-am oprit putin sa imi trag sufletul in fata unei florarii si deodata o fata cam de varsta mea cu parul blond si ochii albastri sari in spatele meu foarte emorionata.Prima data m-am speriat de ea dupa aceea mi-am reamintit ca e Ino enervanta.Niciodata nu m-am gandit ca ar putea sa se schimbe moral dar fizic arata destul de bine.Ce tot spun e Ino!!!Am inghitit in sec apoi am incercat sa scap de blonda. -Ino,te dai jos dupa mine? Fara nici un rezultat practic eram la mana ei.Cu multe incercari si eforturi am reusit sa scap de ea.Off daca nu scapam mai repede o plesneam.Dar e mai bine sa ma calmez si sa ma informez despre posibila cautare a Sakurei. -Ino stii unde e Sakura?Am intrebat eu sperand ca fata nu se va enerva si ma va plesni bine.Era ceva normal din partea unei nebune ca ea dar gasirea Sakurei era mult mai inportanta. -Sakura?Ei bine am vazut-o in birou la Tsunade,doar e ucenica ei! -Multumesc mult Ino!A da poti sa ma mai ajuti cu ceva? -Orice pentru tine Sasuke dragule! -Daa...poti sa imi dai si mie un trandafir roz? -Pentru Sakura nu-i asa?zise Ino cu o fata de smechera.Stiam ca ce se gandeste dar nu aveam nevoie sa intru la discutie.Deodata m-am inrosit putin la fata si am raspuns hotarator,,da'' -Bine,poftim e din partea casei!Era un trandafir foarte frumos ,exact ca si parul rozaliei.Am stat putin pe ganduri,de cand Ino si Sakura sunt prietene?Cam ciudat sa o vad pe Ino atat de interesata cand e vorba de Sakura. I-am zambit in semn de multumesc si m-am indreptat catre biroul lui Tsunade.Era frumos orasul,chiar mai frumos de la plecarea mea.Pe drum m-am intalnit cu mai multi dintre vechii prieteni,spre uimirea mea toti imi aruncau priviri de uimire si in acelasi timp de confuzie.Nu prea am bagat in seama atitudinea lor dar totusi ma durea sa vad ca prietenii mei nu ma mai vad ca si pe acel Sasuke care era odata. In cateva minute eram in fata usii ce ma despartea de biroul lui Tsunade,am ciocanit la usa si am fost intampinat de o voce de barbat.Era ciudat,ori Tsunade era racita ori nu era in birou.Am deschis usa foarte incet si in acelasi timp uimit de raspunsul primit. Mai mare mi-a fost uimirea cand in scaunul lui Hakage statea Naruto,de data aceasta era mult mai matur din ambele perspective.Nu mai era un baiat idiot ci un adevarat barbat. -Naruto?Ce faci in biroul lui Tsunade? -Sasuke,in primul rand bine ai revenit in sat iar in al doilea rand Tsunade nu mai e demult Hokage ci eu i-am luat locul.Ai vazut ca am reusit!!!HA ha ha!!!! -Vrei sa zici ca insfarsit visul tau de o viata s-a indeplinit? -Da!Dupa multe eforturi am reusit!Si tu te-ai schimbat mult Sasuke!Nu mai ai ura aceea in ochii tai esti mai deschis sufleteste.... -Asta se datoreaza mortii fratelui meu! -Nu cred,stii ceva Sasuke oricat de mult l-ai fi urat pe Itachi tu inca il iubeai ca pe un frate si de faza asta ti-ai dat seama prea tarziu!Nu vreau sa te tin din timp dar de ce ai revenit in sat? -Vreau sa raman definitiv alaturi de persoanele pe care le iubesc si cred ca stii la cine ma refer?Am zis eu in timp ce ma uitam la acel trandafir roz. -Sakura nu?Dupa atat timp?Crezi ca mai ai vreo sansa doar ai refuzat-o de foarte multe ori. -Cum ai zis si tu o sa incerc pana cand visul meu se va indeplini,orice s-ar intampla! Acum poti sa imi zici unde e Sakura? -Cred ca se antreneaza cu Tsunade langa sat!Sper sa mai fie acolo! -Multumesc mult,Naruto prietene!Am zis eu si i-am zambit prieteneste dupa aceea am plecat din nou in cautarea Sakurei. Am ajuns acolo destul de greu,din cate am vazut nu prea mai stiu satul chiar atat de bine!Era intr-o poienita foarte frumoasa si se antrena cu Tsunade!Era si mai frumoasa de la ultima mea vizita!Acum parul rozaliu era mult mai lung iar ochii si mai verzi decat cea mai verde campie.Era mult mai matura din punc de vedere fizic,formele erau perfecte chiar si sanii erau asemanator ca a lui Tsunade.Recunosc nu prea ma deranja aceasta idee.Am stat tot antrenamentul si spre uimirea mea era mult mai dificil decat ce faceam eu cu echipa mea,din cate am vazut si-a inbunatatit tehnica de vindecare.Eram multumit de ceea ce vedeam dupa cateva ore de antrenament intens Tsunade mi-a observat prezenta. -Sasuke?Ce cauti in acest sat?spuse Tsunade cu o voce care m-a facut sa tremur. -Sasuke?zise in soapta fata la auzul numelui meu,aici?dar cum e posibil? -In sfarsit mi-ai observat prezenta? -Nu era foarte dificil in fond am vrut sa iti arat cum e un antrenament !Noroc ca nu te-am ucis pana acum,doar puteai sa furnizezi informatii inamicilor!tipa Tsunade la mine. -Aici gresiti doamna,eu am revenit in sat si am de gand sa raman aici definitiv!Am vorbit cu Naruto si a fost deacord!Nu mai lucrez pentru inamic! -In regula!Sakura asteapta-ma pentru un moment trebuie sa merg la Naruto sa ma lamureasca si pe mine despre ce e vorba! -Da sensei! Acesta disparu lasand-o pe fata singura cu mine,cea mai buna ocazie din viata mea,acum puteam sa vorbesc cu ea despre sentimentele mele! -Hei Sakura,ce mai faci? -Buna Sasuke?Ei bine nu asa bine ca tine! -Pot sa intreb de ce? -De cand iti pasa tie de mine?A da acum stiu ai revenit in sat sa iti reabilitezi clanul dar nu cu ajutorul meu!Nu de data aceasta!Te-am ajutat de nenumarate ori iar tu treceai pe langa mine fara sa iti pese!Chiar si la ultima ta venire in sat nici nu te-ai gandit sa ma intrebi ce fac! -Sakura...te rog lasa-ma sa iti explic... -Nu mai ai nimic de explicat te rog fii indiferent ca inainte! -Dar nu pot,eu tin la tine! -Da acum,dar eu tin la tine de cand te-am cunoscut dar modul tau de comportament si atitudinea m-a facut sa imi schimb sentimentele pentru tine! -Da...si imi pare foarte rau de ce nu intelegi ca atunci eram prea obsedat sa il omor pe Itachi. -Da stai am uitat,stii ceva trebuia sa vezi lumea din prejur care tine la tine si sa lasi razbunarea,prea multa ura....nu conteaza asta,i-a exemplul lui Naruto a devenit Hokage dar nu si-a abandonat prietenii ,satul si viata pentru acest vis.Acum are o prietena care il iubeste enorm la fel ca mine... -Off,sunt un prost!Nu vreau sa insist dar te rog accepta acest trandafir din partea mea si sa stii ca eu te iebesc enorm chiar daca tu nu simti la fel!I-am inmanat trandafirul apoi am sarutat-o usor pe frunte era un sarut dulce dar semana cu unul de ramas bun.M-am indepartat de ea apoi am disparut intr-un nor de fum lasand-o singura pe rozalie. Aceasta s-a uitat mai bine la trandafir apoi la sarutat usor pe gingasele petale rozalii.Inca se mai gandea la alegerea facuta,pentru prima data eu am reusit sa o fac sa fie foarte confuza.Cred ca stiti cu totii Sakura inca ma iubea dar nu vroia sa arate sentimentele.Deaceea a incercat sa uite de aceste sentimente cu ajutorul antrenamentelor intense.A oftat adanc apoi a disparut si ea de la locul de antrenament uitand de ordinul lui Tsunade.Aceasta mergea pe strada cu trandafiul de la mine la piept si imi mormaia numele.A ajuns in dreptul florariei lui Ino si mare i-a fost uimirea cand a observat-o pe Ino ca alerga catre ea cu toata viteza! -Sakura,Sakura felicitari!!!!A da si sa iti zic o bomba! -Oww,mai incet!Calm si respira!rase aceasta de blonda. -A da stai,felicitari se pare ca ai reusit sa il atragi pe Sasuke,se pare ca m-ai invins! -Si de asta esti asa entuziasmata? -Nu,azi-dimineata Sasuke a venit la mine la florarie si ti-a cumparat acest trandafir roz pe care il ai la tine... -Da e dragut!Dar nu cred ca m-a convins! -Cum adica,doar e Sasuke iubirea ta de o viata! -Nu e asta,pur si simplu pana acum el era rece cu mine si nici macar nu imi zicea un simplu ,,Buna''iar acum imi da flori,e dragut cu mine si cica ma iubeste,ei bine asta nu e dragoste adevarata face asta numai din interes iar eu nu o sa ii cad in plasa!zise rozalia mai mai sa planga. -Dar,Sakura!Poate s-a schimbat si acum isi cere scuze pentru cele facute si uite un mod frumos.... -Off nu intelegi,practic nu l-am castigat sau altceva,stii ceva Ino mai bine incearca tu sa ii atragi atentia,eu nu ma mai bag in asta!Si multumesc ca incerci sa ma susti si sa devenim prietene dar cred ca e bine sa ramana ca inainte. -Bine...ofta blonda care era foarte dezamagita ca Sakura renunta la mine.Adica nu putea sa inteleaga cum de a renuntat la iubirea vietii ei.In acest timp Tsunade se certa de zor cu Naruto!Aceasta nu mai astepta sa fie intampinata ci intra ca o furtuna in biroul Hokage-lui. -Naruto,ce cauta Sasuke aici?Ai uitat ca a luptat alaturi de dusman,e adevarat ca ati fot prieteni dar as vrea sa fim mai atenti la gesturile lui. -Bunica Tsunade stai calma,Sasuke s-a schimbat mult si am observat si eu asta,nu mai e plin de ura si de razbunare si vrea sa se schimbe!Am vorbit cu el de curand si mi-a zis ca vrea sa ramana in sat definitiv si sa se aproprie de Sakura. -Sakura?Trebuie sa inpiedic asta,nu e destul ca a facut-o sa sufere atat timp acum continua asta!Off daca se aproprie de ea o sa ii dau una!! -Calmeaza-te bunico Tsunade,o sa il urmaresc personal pe Sasuke!Cel putin in timpul liber,si o sa il inpiedic sa o raneasca din nou pe Sakura! -Bine Naruto,contez pe tine! Aceasta a plecat furioasa spre locul in care a lasat-o pe rozalie ,apoi si-a adus aminte ca a lasat-o singura cu mine,a marit pasul dar nu a mers mult deoarece a dat peste rozalie care plangea pe o banca,exact pe acea banca in care eu am lasat-o inconstienta si plangand in acea seara in care m-am alaturat lui Orochimaru. -Sakura!!tipa Tsunade cand a observat-o pe fata. -Doamna Tsunade aveati dreptate nu mai trebuie sa ma atasez de Sasuke!Se pare ca m-a ranit din nou!Uitati acest trandafir!!zise rozalia in timp ce plangea. -Sakura,nu mai plange!Trebuie sa te concentrezi asupra antrenamentului si mai apoi poti sa iti gasesti un baiat care sa te merite cu adevarat! -Dar daca Sasuke v-a ramane in sat nu o sa ma lase in pace pana o sa isi duca planul la bun sfarsit! -Nu cred ca o sa astepte chiar asa de mult timp!Sakura te rog sa nu te mai gandesti la el,esti o fata tanara si frumoasa si meriti sa fii iubita de un baiat care te merita cu adevarat nu ca delicventul de Sasuke!Bine recunosc ca e destul de puternic si a atras atentia multor fete dar pur si simplu nu te merita!Auzi te mai intreb ceva,ai acceptat propunerea lui? -Nu,l-am refuzat dar nu inainte sa ii tot repet dece nu mai vreau sa ma atasez de el! -Asta e eleva mea Sakura!Si batrana a inbratisat-o pe rozalie cu multa dragoste daca nu le cunosteai puteai zice ca sunt mama si fiica nu sensei si elev. Intre timp eu m-am intors acasa.Echipa mea ma astepta de mult inclusiv Karin care devenise foarte nervoasa pentru ca am plecat asa de bezmetic prin sat fara sa ii anunt.Sincer acum chiar nu mai aveam nevoie sa mustrarile ei. -Sasuke??????De ce ai plecat asa fara sa ne spui?Si unde iti e pelerina stii ca nu vrei sa fii recunoscut?!!! -Stiu,dar am vrut sa imi revad vechii colegi...si nu cred ca am avut nevoie de pelerina! -Sper ca nu ai vizitat-o si pe fata aia rozalie care se crede nu stiu ce!!!rase Karin de iubirea vietii mele. -Rozalia aia care se crede sau cum ii zici tu e foarte de treaba.....i-am zis eu incercand sa ma calmez.As avea ceva sa va spun... -Cece?sari Karin cu gura. -Aaa...m-am gandit sa raman in sat definitiv! -Cum?sari ca arsa roscata.Dar Sasuke si ce facem cu planul,stii sa distrugem Konoha!Stiu fata aceia Sakura te-a facut sa te razgandesti! -Si ce iti pasa pana la urma,nu mai am nevoie de voi,plecati o data de aici!! Cei doi baieti au plecat fara invitatie ,iar Karin nu s-a abtinut sa nu zica cate ceva.Ceia ce nu stiam eu era ca roscata nu a plecat din sat ci a ramas in umbra pentru a ma supraveghea pe mine ca sa nu ma apropri de Sakura. A doua zi a venit repede.Soarele cu razele sale calde nu si-a mai facut aparitia pe cer.Norii cenusii au luat locul in vazduh.Vantul adia lin si in acelasi timp gadila gingasele frunze.Era ora 7:00 dimineata iar soneria stridenta a ceasului m-a facut sa tresar din frumosul vis.M-am ridicat lenes din pat,parca nu aveam nici o putere in mine.Dupa ce mi-am facut siesta de dimineata m-am gandit sa ma inbrac cu ceva mai comod.Adica un tricou negru si o jacheta tot neagra dar cu semnul Uchiha pe spate,niste blugi trei sferuti de un albastru mai inchis si niste adidasi negri. Dupa ce m-am inbracat am zbughit-o pe usa fara sa iau micul de jun.Ma plimbam prin sat fara o destinatie anume.La un moment dat a inceput sa ploua torential,picaturi mari de ploaie imi loveau trupul amortit,mai bine zis eram intr-o transa din care nu reuseam sa scap cu bine.Ma tot uitam pe cer ,eram aierian,ma gadeam la Sakura si la refuzul ei.Nici daca ma omora nu ma simteam asa rau.Poate asa se simtea si ea cand eu eram indiferent si refuzam orice propunere de a ei.Intr-un momet ma gandeam ca merit aceasta pedeapsa dar am fost intrerupt din ganduri de locul in care am abandonat-o.Acea banca.Tot ce imi mai amintesc era ca eu vroiam sa ma alatur lui Orochimaru si vroiam sa parasesc satul,ea a fost singura care si-a facut griji pentru viata mea si a venit sa ma opreasca,eu nu am ascultat-o si am devenit ce sunt si azi,un razbunator.Chiar daca fratele meu a murit iar acum regret aceasta fapta tot o sa port acest nume de razbunator. Am oftat adanc apoi am dat sa plec inapoi catre casa dar o voce calda de inger mi-a pronuntat numele: -Sasuke?Era Sakura,mult mai superba din cate imi aduc aminte,parul lung si roz imi incanta privirea iar ochii aceia inocenti inveselea orice inima inghetata. -Sasuke,ce faci aici?repeta aceasta.Ai inebunit,cum sa mergi prin ploaie poti sa racesti! -Ce conteaza,oricum numanui nu-i pasa de mine! -Ce tot zici acolo!Chiar daca imi este interzis sa am un sentiment asupra ta eu inca mai tin la tine! -Cum adica iti e interzis?am zis eu in timp ce am facut niste ochii cat casa. -Ei bine,mereu m-ai facut sa sufar prin aroganta si indiferenta ta si deaceea mi-am interzis orice sentiment pentru tine. -Stiu cum e,creierul iti spune nu iar inima da!am ras eu putin de acea faza. -Cam asa ceva!Hai ca te conduc acasa,de ce nu ti-ai luat o umbrela? -Neah, nu e pentru mine!Dar tu de unde vii asa dimineata?Aaa si lasa-ma pe mine sa tin umbrela! -Multumes,aa pai am venit din tura de noapte de la spital!Sunt foarte multi ninja raniti din diferite misiuni! -Lucrezi si noaptea? -Numai saptamana asta!Cat Shizune se reintoarce in sat apoi am destul timp sa fac orice lucru. -Orice?am zambit eu smecher(cred ca stiti la ce ma gandesc)> -Ei bine nu chiar ,,orice''!zise aceasta in timp ce s-a inrosit usor in obraji. Am mai discutat despre Naruto si despre multe altele.Pentru prima data eram fericit ca sunt alaturi de Sakura si nimeni nu ne putea intrerupe. Ce nu stiam eu era ca roscata ne urmarea de cand ne-am intalnit: -Din acest motiv ai vrut sa ramai in sat si ne-ai trimis acasa pe toti!Stiam eu ca aceasta rozalie o sa ne faca probleme!Stai linistit draga Sasuke o sa scap de ea cu prima ocazie si atunci o sa fii nevoit sa fii al meu!!dupa ce a ras malefic cam vreo cinci minute,a disparut printre umbrele copacilor inverziti. In cateva momente am ajuns la mine acasa,eram ud pana la oase chiar daca aveam acea jacheta pe mine.Am oftat putin apoi am invitat-o politicos sa intre in casa pentru a mai vorbi cate ceva.Aceasta nu prea era incantata de idee,stia ce planuri aveam eu in minte,dar nu a putut sa fie nepoliticoasa si a acceptat. A intrat in living cam inpinsa de la spate si s-a asezat pe o canapea neagra de piele.Eu am fugit la mine in camera si mi-am luar niste haine de casa.Adica un maieu negru cu un dragon rosu pe el si niste pantaloni scurti.Am coborat in living putin uimit de fata rozaliei,aceasta se uita la mine ca la masini straine.Nu am zis nimic si m-am asezat langa ea pe canapea.Gestul meu a facut-o sa tremure,am observat cand se indeparta de mine.M-am abtinut sa nu fac un comentariu stupid si apoi am inceput sa discutam despre vietile noastre. -Deci Sakura,tu ce ai mai facut in acest timp? -M-am antrenat din greu,vreau sa devin cel mai bun ninja vindecator,chiar mai buna decat Tsunade.Tu? -Ei bine,cred ca o sa devin ambu,o sa fiu mai mereu prin misiuni de salvare si chestii deastea.Stii ceva Sakura,nu vreau sa te temi de mine,am observat ca nu prea iti place sa stai in prezanta mea.Stiu ca nu prea am fost cel mai bun prieten din lume,dar cred ca prietenia ta m-ar mai sustine putin. -Cum ti-am mai zis Sasuke,eu inca tin la tine dar comportamentul tau m-a facut sa imi schimb ideile,stiu ca ai nevoie de sustinere mai ales acum cand toti te privesc ca un tradator.Ca sa nu par o colega rea eu o sa te sustin in toate punctele de vedere,cred ca si Naruto te va ajuta enorm. -Multumesc mult,fara voi nu cred ca mai eram acum!am zis eu in timp ce ma uitam in pamant,stiu ca am fost obsedat de moartea lui Itachi si ca mi-am neglizat prietenii dar... -Eu sper sa iei exemplul lui Naruto,imi pare rau dar eu nu mai pot sa stau!Trebuie sa merg la antrenament!a zis aceasta in timp ce se uita la ceas. -Dar cum rezisti sa stai atat de mult treaza? -M-am obisnuit,oricum dupa antrenament o sa motai un pic! Am condus-o catre usa,eram un pic trist ca pleaca,din nou mi-am intreptat privirea catre pamant dar am fost trezit la realitate cand: -Sasuke!zise rozalia apoi m-a sarutat usor pe obraz.Bine ai revenit in sat! Dupa acest moment rozalia a disparut intr-un nor de fum .Am inchis usa apoi mi-am dus mana la fata.Sarutul ei m-a facut sa imi bata inima cu putere.A fost cel mai tare moment din viata mea.Am sarit intuziasmat prin camera,parca eram un copil mic. In acest timp,Karin a vazut tot ce s-a intamplat. -Deci asa decurg planurile lui Sasuke,o sa am grija ca rozalia sa se indragosteasca de alt baiat ,iar dragutul de Sasuke ma v-a inplora sa fiu cu el.Dar bineinteles de cum Sasuke va fi al meu,o voi distruge personal pe Sakura chiar cu ajutorul lui Sasuke daca e nevoie!!!Dupa un ras malefic fata a disparut in umbra. In acest timp rozalia alerga catre locul de antrenament,credea ca Tsunade o sa fie foarte furioasa din cauza ca a pierdut impul cu mine dar nu a fost asa.Era chiar foarte fericita. -Sensei scuzati-ma...zise Sakura printre gafaieli. -Nu e nevoie Sakura,astazi o sa luam amandoua o zi libera,am multe de discutat cu tine!zise batrana foarte calma. S-au asezat pe iarba deasa si au discutat despre viata lui Tsunade dar si a Sakurei.De la un moment batrana a devenit foarte serioasa. -Sakura...e adevarat ca te-ai intalnit azi cu Sasuke? -Pai...aaa... -Te rog nu ma minti,stiu bine ca ai fost la el acasa!Spune-mi ca nu ai facut ce cred eu! -Nu!Am fost la el dar numai am vorbit!Vorbesc serios! -Sper sa fie asa,ei bine am o surpriza pentru tine!Nepotul meu Kael vine in sat ca sa il invat cateva tehnici!Poate o sa te indragostesti de el! -Nu cred Tsunade-sama,stiu ca mi-ati spus sa nu ma mai gandesc la Sasuke ,dar acum cand e in sat nu pot sa imi iau gandul! -Inteleg,dar macar incearca,e spre binele tau!Kael e cu mult mai puternic decat Sasuke si e un baiat la locul lui,nu un delicvent insetat de putere!Asculta-ma Sakura,stiu ca nu poti sa ii poruncesti inimii dar te rog!! -Bine Tsunade-sama!Si cand vine Kael?zise rozalia ,,fericita''de spusele lui Tsunade. -Astazi la ora 10!O sa te gasim noi pe aici! -Da,am inteles! Intre timp eu ma uitam la televizor,aveam o lene in mine de nu puteam sa respir.Gata cu gluma trebuia sa ma antrenez,in orice moment cineva ma putea ataca.Am inchis televizorul apoi cand sa ma ridic am observat-o pe Karin in camera mea. Am facut niste ochi mari apoi m-am ridicat in sezut uimit de prezenta ei. -Karin....ce Dumnezeu faci aici? -Am crezut ca o sa iti fie dor de mine!Si iata-ma!zise aceasta si s-a urcat in pat langa mine. -Nu....!am incercat sa zic eu dar degetul roscatei mi-a atins buzele in semn de tacere. Nu imi puteam crede ochilor,Karin colega mea de echipa mai bine zis fosta era la mine in camera,in patul meu si mai mai sa ma sarute.Nu ma asteptam din partea ei,dar mereu aveam impresia ca se da la mine.Dar totusi daca era Sakura in locul ei ar fi fost perfect.Nu am mai zis nimic,i-am luat mana din fata mea si m-am ridicat cu gandul sa plec dar m-am inpins din nou in pat si ea la randul ei s-a asezat peste mine. -Karin,ai inebunit? -Nu,dar tu esti asa de fierbinte!De ce nu ai vrut sa facem asta de la inceput!Era dispusa mereu! | |
| | | Hinata96 Hokage
| Subiect: Re: Razbunarea e dulce!SasuSaku Dum Iul 25, 2010 4:06 am | |
| Karin nu iti mai zic de multe ori,pleaca dupa mine! -Stiam eu,esti inebunit dupa Sakura!Ea nu te iubeste!Trebuie sa ma iubesti pe mine!Adica sunt mai draguta decat ea! -In primul rand,nu imi place de tine si vreau sa pleci,in al doilea rand nu iti permit sa vorbesti asa despre Sakura,ea este mult mai superba decat tine. -Ei bine daca asta crezi,o sa elimin acest vierme din cadru si apoi putem fi impreuna mereu! -Poate in visele tale,daca ii faci ceva jur ca te omor cu mana mea! -Asa zici acum dar cand o sa ai inima zdrobita o sa alergi in bratele mele!a tipat aceasta la mine apoi a disparut fara urma.Off daca nu pleca mai repede jur ca o omoram pe loc,sigur are un plan de eliminare.Nu o s-o las,chiar daca imi dau viata pentru ea.Sakura trebuie sa traiasca!! In acest timp Tsunade insotita de Sakura se indreptau catre iesirea din sat pentru al astepta pe Kael.Sakura avea emotii,dar in inima ei nu avea de gand sa il accepte pe altul inafara de mine.Dupa atat de mult timp in sfarsit a reusit sa imi atraga atentia.Nu putea sa arunce la gunoi toata muca si efortul depus. Toate aceste ganduri au disparut instantaneu cand l-a observat pe Kael,semana leit cu mine.In acele momente eu eram istorie in gandurile rozaliei. -Kael bine ai venit in sat! -Tsunade-sama nu te-ai schimbat chiar deloc de cand eram mic!Arati la fel! -Multumesc!Esti un baiat care stie sa faca o fata sa se simta bine si in cazul meu o doamna! Kael era incantat sa o reintalneasca pe Tsunade,dar dupa ea se afla un mic inger care i-a atras atentia prin splendoarea si timiditatea ei. -Tsunade-sama cine e domnisoara care te insoteste? -Ea e Sakura Haruto,ucenica mea!Dupa cum vezi este cea mai buna eleva a mea! -Incantat sa te cunosc Sakura,ai un nume superb ,nu pot sa cred ca esti singura care a supravietuit antrenamentelor lui Tsunade! -Da,multumesc pentru compliment!zise rozalia in timp ce s-a inrosit la fata. Era clar ca baiatul ii cam atragea atentia,dupa modul in care il privea,si cred ca nici lui nu i placea sa se uite la ea.Adica doar l-a cunoscut doar nu o sa se casatoreasca acum.Oricum tot eu o sa fiu castigatorul. -Sakura,te rog prezinta-i orasul lui Kael sigur o sa ramana mai mult timp aici! -Am inteles Tsunade-sama! Si au ramas amandoi,Kael era imbracat intr-un tricou negru mulat si in niste pantaloni albi,parul il avea altfel aranjat fata de mine dar tot semana cu mine.Ma rog sa revenim la rozalie si Kael.Acestia se plimbau pe strazile satului,Sakura i-a aratat toate locurile importante din sat mai putin locul unde se antreneaza ea.Cand au ajuns in fata academiei,Kael s-a asezat pe banca unde eu am lasat-o pe rozalie si m-am alaturat lui Orochimaru.Acesta nu a avut de ales si s-a asezat si ea acolo.Acel loc nu prea ii placea. -S-a intamplat ceva?intreba brunetul uimit de fata rozaliei. -Nu,sunt bine dar banca asta imi aduce multe amintiri neplacute. -Bine atunci hai sa gasim alta banca! -Nu nu e bine,si asa ca sunt cam obosita! -In regula,deci Sakura antrenamentul lui Tsunade e dificil?Am auzit multe zvonuri nici un ucenic nu a reusit sa ajunga macar la nivelul ei! -Eu am reusit,acum incerc sa ma perfectionez!Si da,antrenamentele sunt destul de dificile dar daca lucrezi zilnic o sa fie mult mai usor. -Scuza-ma ca te intreb dar am auzit de la Tsunade-sama ca tu esti nefericita din cauza unui baiat! Aceasta nu a comentat nimic,a inghitit in sec apoi a dat afirmativ din cap. -Da,ai auzit bine numele lui e Sasuke Uchiha! -Cum legendarul Sasuke Uchiha!E un tip foarte puternic,de cand am auzit de el incerc sa ma antrenez astfel incat sa il pot invinge! -Dar de ce iti doresti asta? -Ce nu stii tu e ca Sasuke si echipa lui mi-au omorat parintii si prietenii,de atunci am jurat ca o sa il inving in lupta!Nu am de gand sa il ucid,doar vreau sa am inima inpacata ca i-am razbunat pe parintii mei. -Si tu ai ramas singur ? -Nu,mi-am gasit niste prieteni cu care calatoresc din sat in sat!Ne antrenam,radem,glumim si muncim impreuna.De ceva timp s-au casatorit cu totii si s-au asezat la casele lor numai eu nu,am incercat sa o cantactez pe Tsunade ca sa ma ajute cu antrenamentele si dupa aceea sa il pot invinge pe Sasuke. -Wow,esti la fel ca el numai ca va deosebeste ceva.El si-a uitat prietenii,i-a tratat cu indiferenta si dispret in cautarea de putere pentru al ucide pe cel care i-a omorat parintii. -Eu nu vreau sa il omor ci vreau sa il inving intr-o lupta cinstita! -Stiu asta imi aduci aminte de Naruto! -Cine Hokage-sama?E cel mai bun dintre toti!Chiar fata de Sasuke! -Da,dar spre deosebire de Sasuke,Naruto e foarte de treaba si a stiut sa imparte timpul in asa fel incat sa fie amabil cu prietenii dar si sa se antreneze.Daca tot a venit vorba haide sa te prezint lui Naruto,o sa fie incantat sa te cunoasca! -Sa mergem atunci! In acest timp,Naruto m-a chemat la el in birou pentru a ma anunta de o noua misiune.Eram putin emotionat,de mult nu am mai plecat in misiuni pentru Konoha.Parca sunt un genin.Daca stau bine si ma gandesc eu nu am mai avansat deloc de la gradul de shinobi.Ma rog ,cu timpul o sa devin jounin apoi chiar anbu. Am ajuns in fata biroului lui Hokage,era liniste in acea incapere,prea liniste.Am batut politicos la usa si apoi am intrat. -Hokage-sama ma-ti chemat!Se pare ca vocea mea l-a cam speriat pe Naruto care se uita la mine cu o fata cam caraghioasa. -Da..da...te-am chemat deoarece vreau sa mergi intr-o misiune de supraveghere. -Ce fel de misiune? -Am fost anuntat ca unul din colegii tai de echipa a intrat in sat!Daca tot zici ca te-ai alaturat satului,vreau sa il gasesti sa il supraveghezi! -Am inteles!apoi am disparut intr-un nor de fum. -Naruto ai procedat bine!spuse o femeie ce a aparut din umbra.Era chiar Tsunade. -Cum mi-ati poruncit stapana!zise Naruto.Dupa cum vad e sub efectul unei tehnici jutsu. -Imi pare rau NAruto,nu trebuia sa folosesc acest jutsu ,dar nu ma ascultai de loc!Acum Kael si Sakura pot discuta in liniste!size batrana. A fost intrerupta de o bataie in usa,erau chiar Kael si Sakura.Nu a avut timp sa dispara asa ca a fost surprinsa in biroul lui Naruto. -Tsunade,ce faci aici? -Sakura,pai eu am vorbit cu Naruto despre niste misiuni! -Misiuni?intreba Kael. -Nu conteaza,Kael sa mergem,trebuie sa ne antrenam si tu Sakura! Ca sa nu fie demascata batrana i-a impins pe amandoi afara din birou dupa care l-a eliberat pe Naruto din acel jutsu.Acesta a cazut secerat la pamant.Urme de sange umplea podeaua semn ca acel jutsu a fots prea puternic chiar si pentru el. Acum stiu ce planuia batrana,vroia sa o desparta pe Sakura de mine.Saracul Kael el nu avea nici o vina.Pacat ca mi-am dat seama prea tarziu.Era o zi splendita,norii pluteau agale pe cer,frunze dansau prin aer alaturi de briza calda de vara.In loc sa ma relaxez,eu umblu ca un nebun dupa Karin,nu va ganditi la ce e mai rau.Cred ca o sa imi fie dor de zilele in care leneveam aproape toata ziua,nimeni nu ma batea la cap,poate doar Karin.Nu eram stresat cu misiuni,aia da viata.Ce tot zic,acum sunt in slujba satului,trebuie sa respect regulile,nu trebuie sa mai stau degeaba.Dupa cum o stiu pe Karin ea nu sta in locuri vizibile,deci o sa caut in primul rand in afara satului.Off am uitat de Sakura si Kael,daca tipul se da la ea,dar nu te mai gandi la asta,trebuie sa mergi in misiune. Pe campul de antrenament era liniste,poate prea liniste,oare nu au ajuns?Nu cred!!!Sakura e mereu punctuala,nu cred ca nu a venit! -Deci Sakura,unde ai zis ca a plecat Tsunade? -Paii....a zis ca a avut o urgenta la spital!A zis sa ne antrenam pana vine ea! -Sincer sa fiu,nu prea am nici un chef!E o zi calda,vantul abia adie,e perfect!Haide sa ne relaxam putin! -Ok!a raspuns Sakura dupa aceea s-au asezat pe iarba moale.Rozalia era putin emotionata,Kael semana leit cu mine,se holba la el mai ceva ca la masini staine! -S-a intamplat ceva? -Nu..nu..doar ca imi aduci aminte de Sasuke Uchiha! Acesta a chicotit la inceput apoi a ras cu pofta de comentariul rozaliei.Adica da,pana si el si-a dat seama ca eu sunt mai tare decat el!Poate asa a fost!S-a facut liniste,fiecare privea in directii diferite.Dupa un timp obrazii amandurora au capatat un rosu aprins.Brunetul nu a mai rezistat tentatiei si a luat-o usor de mana. -Nu,nu e bine ceea ce facem! -De ce nu? -Aaa...pai....nu cred ca....a fost intrerupta de Kael care i-a pus un deget pe buze in semn ca era momentul sa se linisteasca si sa taca din gura. -Stii Sakura,de cand te-am vazut!Mi-a placut foarte mult de tine!Si inca imi mai place!Stiu ca tu esti inebunita dupa Uchiha,dar spreram ca imi vei da o sansa! -Eu....pai....te rog lasa-ma cateva zile sa ma gandesc mai bine!zise rozalia in timp ce s-a mai calmat putin. -Ok,acum gata cu pauza,e timpul sa ne putem pe treaba!! -Deacord! Biroul lui Naruto: Din nou acea liniste apasatoare,Naruto era tot in acea situatie jalnica,cu fiecare minut pierdea mai mult sange.Fiori de spaima si groaza bantuia aceeea camera.El statea acolo,plin de sange.De data aceasta nu s-a mai ridicat,a ramas la pamant secerat de acel jutsu. Noroc cu Hinata care venise sa ii aduca niste rapoarte de misiuni,chestii neimportante. -Naruto-kun,ti-am adus rapo......aceasta a scapat toate acele hartii,ea a devenit stana de piatra cand l-a vazut la pamant!In scurt timp pergamentele au devenit rosii,un rosu pur!Ochii ei albi ca diamantele au inceput sa verse lacrimi pentru baiat. Dupa ce a dat alarma,a fugit catre el pentru ai vindeca putin ranile,nu era un ninja merdic foarte bun dar se descurca cat de cat!In scurt timp picaturi de apa au umplut fata plina de sange a baiatului.Bruneta nu suporta sa il vada asa,mai ales in conditia in care era! Oamenii care erau in cladire au raspuns la semnal si Naruto a fost dus la spital.Alarma s-a dat in tot satul,chiar si Sakura a auzit vestea cea graznica.Toti localnicii s-au strans in fata portii spitalului.Minute in sir s-au scurs,iar ochii lui NAruto tot nu s-au deschis,era intr-un somn adanc din care nu vroia sa se trezeasca.Nici demonul din el nu a raspuns,era tot la fel de adormit.Acele minute de tensiune si teroare s-au transformat in zile.Nerabdarea oamenilor a facut tensiunea si mai puternica.Inzadar au incercat medicii sa il salveze,dar impactul acelui jutsu a fost prea mare pentru el.In doua zile de la catastrofa inima lui a incetat sa mai bata,spre uimirea satului si a Hinatei care era distrusa. Orele treceau repede iar disperarea era si mai mare.Oameni din tot satul se adunasera in fata spitalului sperand ca Naruto sa isi revina ,dar nu a fost asa.in tot acest timp Hinata plangea la capataiul lui si in acelasi timp se ruga pentru soarta acestuia.Nici vulpea din el nu avea liniste,in orice moment putea sa rupa sigiliul si sa distruga din nou satul,nimeni nu stia ca Naruto se lupta din greu sa pastreze vulpea in inauntrul sau.in afara spitalului satenii se tot intrebau despre soarta satului,,oare ce se va alege de sat,oare va veni un conducator capabil sa ne conduca ?’’aceste intrebari erau cele mai frecventate de gurile oamenilor.De indata ce Naruto si-a dat ultima suflare,Hinata a iesit pe balconul salonului si cu greu a incercat sa le zica oamenilor teribila veste. -Oameni buni,va rog sa fiti atenti,stiu ca Naruto a fost un om bun si cumsecade,dar nimeni nu l-a luat in serios datorita bestiei din inauntrul sau,daca atunci nu ati vrut sa fiti alaturi de el macar acum sa ne rugam pentru sufletul lui deoarece....Naruto....e mort !!atunci s-a prabusit la pamant si a izbucnit in plans.Agitatia din sat a devenit si mai mare,vestea a cutremurat tot satul,copii incepeau sa planga,femeile erau speriate de moarte iar barbatii se tineau tari !Desi Naruto a fost urat multi ani,cu ajutorul vointei a reusit sa castige inimile oamenilor.Numai el stie prin ce a trecut sau mai bine zis stia. In acest timp eu m-am intors din misiunea mea,nici o urma de Karin.Oricum aveam lucruri mai bune de facut decat sa alerg dupa fata aia.deodata un fior rece mi-a gadilat parul ca intunericul nopti,era o adiere a morti.Nimeni nu era pe strada,parca eram intr-un oras fantoma.Nu a durat mult sentimentul acela de singuratate pana cand m-am intalnit cu Kakashi,era foarte dezamagit,nici masca aceea nu putea sa ii ascunda acel sentiment. -Kakashi-sempai,ce s-a intamplat cu oameni ? -Sasuke...mereu afli vestile mult prea tarziu !rase acesta intr-un mod sarcastic. -Ce vrei sa zici cu asta?S-a intamplat ceva rau ?Simt asta. -Ei bine....e vorba despre Naruto ! -Naruto ?Haide nu ma mai tine pe jar ce i s-a intamplat! -Naruto...e mort ! -Mort..nu,tu glumesti !Da,tu sigur glumesti !Nu...se poate !!Cine l-a omorat ? -Inca nu stim,Hinata-la gasit intr-o balta de sange in biroul sau !Acum tatal lui Ino incearca sa vada cine e faptasul ! -Am inteles,scuzati-ma dar trebuie sa ajung la spital ! L-am lasat pe argintiu cu ochii in soare,nu am mai asteptat sa mai zica el nu stiu ce tampenii si am alergat catre spital.Acolo am fost intampinat de acele holuri intunecate si sumbre care iti dadeau fiori numai cand te uitai la ele,intr-un tarziu am gasit-o pe Sakura care plangea in bratele lui Kael.Mama ce imi venea sa ii dau vreo doua,trebuie sa ma calmez,am venit pentru Naruto nu pentru plagiatorul acesta.Nu stiam unde se afla Naruto asa ca nu aveam de ales si i-am intrerupt : -Sakura,unde se afla trupul lui Naruto !am zis eu in timp ce ma uitam la Kael putin cam incruntat.Razalia imediat a inteles ce era vorba si m-a condus intr-o camera goala ca sa vorbim in liniste. -Sasuke,Naruto e mort si tie iti arde de gelozi !Nu e momentul de asta ,mai ales acum ! -Stiu,dar nu suport sa te vad in bratele tipului !am zis eu in timp ce m-am bosumflat. -Kael este doar un amic!Nu trebuie sa te superi pentru asta !Maine e inmormantarea lui Naruto si va fi si el prezent,sper ca nu vei face vreo faza ! -Neah,doar ma cunosti ! -Bine,haide tatal lui Ino trebuie sa iasa din salon in orice momet !Putem sa aflam cine l-a omorat pe Naruto !zise rozalia foarte hotarata. -Si acela v-a plati cu viata !Jur ! Nu am mai avut timp sa discutam deoarece tatal lui Ino a iesit din camera lui Naruto urmat de Hinata.Acesta era foarte dezamagit de rezultatul pe care il aflase : -Am aflat cine l-a omorat de Naruto !zise acesta cu o voce stinsa. Cu toti ne-am adunat in jurul sau curiosi sa aflam cine e faptasul,mai apoi sa il pot omora eu !Sa trecem peste asta,acel criminal era mai important ! -E.....Tsunade ! -Tsunade ?Nu se poate,cred ca ai gresit !Tsunade il iubea pe Naruto ca pe un frate !Si de ce vroia sa il ucida ?!Nu inteleg !se tot intreba rozalia,putin uimita de situatie. -Din cauza ta,Sakura,se pare ca era prea obsedata sa te apropi de Kael si sa il uiti pe Sasuke.O sa iti zic mai multe alta data. Stia mai multe si nu vroia sa auzim si noi,de cum a auzit Kael se uita altfel la Sakura chiar o iubea si mai mult.Eu pe de alta parte ma abtineam sa nu ii zic cateva de dulce. Dupa ce tatal lui Ino a plecat sa raporteze inteleptilor satului ce aflase Kael vroia sa ma faca pe mine gelos si a luat-o pe Sakura in brate : -Haide Sakura,te duc acasa !Ai avut o zi grea !rozalia nu a mai zis nimic si s-a lasat indrumata de baiat. Eu pe de alta parte imi stapaneam nervii,un pumn in perete si apoi o injuratura mi-a definit starea.Hinata foarte speriata de gesturile mele m-a intrebat : -Ce s-a intamplat,Sasuke-kun ? -Off,Sakura a plecat cu tipul acela Kael !Nu ai vazut,Tsunade a incercat mereu sa o desparta de mine!Eu o iubesc din tot sufletul si ea la fel ,dar batrana si tipul acesta intervin mereu ! -Daca tii cu adevarat la ea,incearca sa lupti pentru relatia voastra !Nu o lasa pe mana lui Kael ! -Asa am sa fac !Si Hinata imi pare rau pentru Naruto. -Asta e,orice om are un sfarsit pana la urma,eu incerc sa ma resemnez si sa merg mai departe,nu va fi la fel dar.... Atunci am imbratisat-o prieteneste,era prea mult pentru ea,daca ar fi murit Sakura cred ca ma omoram.Sper sa nu sa se imtample niciodata.Ma rog,am lasat-o pe bruneta si m-am indreptat catre casa,era deja amiaza.Am profitat de ultimele momente si m-am plimbat putin prin sat.Era liniste,a da toti erau in fata spitalului,off ce viata mai am si eu.Aveam vise mari,sa ma stabilesc in sat,sa obtin prietenia lui Naruto,Sakura sa ma iubeasca si sa uit de acel sentiment de razbunare.Si uite ce am primit in schimb,Naruto e mort,Sakura e distanta de mine mai e tipul acela Kael,imi vine sa ii dau vreo doua.Daca imi aduc bine aminte i-am promis rozaliei ca il voi ucide pe faptas,si acum cand am aflat nu pot sa ma tin de promisiune,Tsunade e maestra Sakurei,daca i-as face asta,rozalia ar fi distrusa.Sincer nu ma asteptam de la ea. In tot acest timp Sakura insotita de Kael mergeau catre casa ei.De cand a auzit planul lui Tsunade ,Kael se apropia din ce in ce mai mult de ea.Pe cand rozalia era dezamagita de fapta lui Tsunade si in acelasi timp enervata de apropierea lui Kael.,Pana la un moment dat : -Scuza-ma,poti sa te dai mai incolo te rog ! Acesta nu a mai zis nimic si a pus fata aceea de indiferent pe care o faceam si eu !Plagiatorul eu am inventat acea fata !Tot drumul nimeni nu a zis nimic.Ca sa rupa acea tacere apasatoare,Sakura a spart gheata. -Auzi Kael,imi pare rau pentru adineauri,sunt pur si simplu nervoasa din cauza lui Tsunade-sama,nu imi vine sa cred ca ar fi in stare sa ucida pe cineva,mai ales pe Naruto. -Oameni se pot schimba cat ai da din palme !Si aceasta schimbare poate fi o masca.... -Ce vrei sa zici cu asta ? -Unii oameni se schimba pentru a obtine ceva,pot veni la tine cu intentii bune si apoi te pot ucide !cred ca se referea la mine cand a zis asta,nu e adevarat . -Stai asa doar nu te referi la Sasuke ? -De ce iti pierzi timpul cu el,nu te merita si in schimb a venit asa deodata cu ganduri bune,de unde stii ca maine nu ucide intreg satul,nu ti-am zis ce le-a facut parintilor mei.In fiecare zi dorinta mea de a ma razbuna e mai mare. -Si el a trecut prin aceste sentimente,acum cand si-a indeplinit razbunare s-a schimbat sufleteste. -Poate ca Tsunade avea dreptate,nu trebuie sa te mai apropii de el! -Poftim,tu nu ai nici un drept sa imi interzici asta! -Uite ca am,Sasuke nu te merita,trebuie gasesti un baiat demn. -Nu imi spune,tu ai fi acela!Stii ceva Kael ,esti un bun prieten si te admir pentru asta,dar eu nu simt nimic pentru tine,stiu ca semeni mult cu Sasuke dar nu esti ca el.tipa rozalia,asa Sakura! -Vreau sa te fac fericita,nu mai vreau sa suferi,eu tin la tine... -Daca tii cu adevarat la mine,lasa-ma sa imi vad de viata.E alegerea mea daca voi fi sa nu cu Sasuke.Si acum te rog frumos sa ma lasi in pace momentan. -Si cum ramane cu antrenamentul nostru? -Antreneaza-te singur,nu ai nevoie de mine! Aceasta a plecat lasandu-l pe tip cu ochii in soare,brunetul se uita la ea mai ceva ca la masini straine.Se pare ca rozalia i-a taiat orice cuvintel. De cum a ajuns acasa,aceasta a trimis un vultur mesager cu un bilet pentru mine.Era 10 noaptea si eu stateam in micul meu dormitor si ma jucam cu un Kunai,putin plictisit.Aveam geamul de la camera deschis,o mica briza rece m-a facut sa tremur,am fost intrerupt de acel vultur.Am citit mesajul si imediat am plecat catre locul descris pe bilet adica balconul rozaliei. In cateva momente eram acolo,am surprins-o intr-o rochita rozalie fara bretele si destul de scurta,avea parul prins intr-o coada si doua suvite de par ii atingeau chipul acela bland si dulce. Eu eram imbracat intr-un tricou negru mulat si niste pantaloni trei sferuti tot negri.De cum am aparut aceasta m-a luat de gat si mi-a zis un dulce ,,Te iubesc'' Eram putin uimit de gestul ei si in acelasi timp am luat-o de talie. In sfarsit eram fericit in bratele persoanei iubite!!Acela da moment de neuitat. A fost un moment placut chiar de neuitat.In acest timp doi ochi rosii ca sangele ne priveau furiosi.Era chiar Karin.Aceasta injura de mama focului si abia se abtinea sa nu intervina.Picatura care a umplut paharul a fost cand rozalia m-a sarutat dulce pe buze.Pentru mine un adevarat vis pentru roscata un infern.De la un moment eu i-am simtit prezenta dar nu prea am bagat in seama ce planuia,eram prea ocupata cu dragostea mea. -Sasuke,imi pare rau!Nu trebuia sa il ascult pe Kael!E un nemernic! -Scuze acceptate,stiam eu ca sunt mai bun decat plagiatorul acela! -Mie imi zici,te iubesc enorm,daca o ascultam pe Tsunade as fi fost distrusa de mult! -Uite ca a venit vorba de Tsunade!Se pare ca nu pot sa imi indeplinesc juramantul acela pe care ti l-am zis la spital!Nu pot sa o omor pe Tsunade!E maestra ta! -Stiu,nu sunt prea bucuroasa de fapta ei dar nu prea am ce sa fac,o iubesc ca pe o mama! -Mda,deci maine ce vrei sa facem!am zis eu cu un zambet larg pe buze in timp ce al luat-o de maini pe rozalia mea scumpa. -Maine mergem la inmormantarea lui Naruto apoi mai vedem noi ce facem!Bine! -Bine pisicuto mai vorbim maine!i-am raspuns in timp ce am sarutat-o usor pe frunte.Inainte de a pleca aceasta m-a mai imbratisat o data. A doua zi a venit repede,soarele stralucitor a incetat sa mai apara pe cer.Norii negri au ocupat locul cerului senin.Era o zi mohorata,si nu numai pentru natura ci si in sat era multa agitatie.Oamenii imbracati cu toti in negru veneau sa ii aduca o ultima floare celui mai bun Hokage a tuturor timpurilor,la fel ca al patrulea. De data aceasta nimeni nu mai plangea,cu toti se tineau tari mai ales Hinata care era cea mai distrusa dintre noi. Si eu eram acolo alaturi de bruneta,Sakura,Kakashi si Yamato.Noi eram ca o familie pentru Naruto si macar acum sa fim alaturi de el.Deodata cerul a inceput sa planga la fel si Hinata care nu a mai rezistat.Sakura a incercat cu greu sa o linisteasca dar fara un succes.A urmat apoi sa ii ducem o ultima floare si apoi trupul sau putea fi bagat in pamant si uitat acolo pe veci.Nu a durat mult,intr-o ora s-a terminat a fost grqbita ceremonia din cauza ploii.Cu toti ne-am intors acasa numai eu si Sakura am plecat in afara satului.Ne-am afundat in padurea deasa.Dupa nici o ora de mers am avut parte de o descoperire macabra.Tsunade era spanzurata.Rozalia a cazut in genunchi si a izbucnit in plans: -Tsunade!!!!Tsunade-sama!!!!!tipa fata in timp ce siruri de lacrimi nu incetau sa cada pe obraji.Am ramas mut de fapta batranei.Dupa ce am linistit-o putin am incercat sa dau jos cadavrul batranei.Nu era inca rece semnt ca s-a sinucis de curand.Am observat un bilet ce il tinea in mana,mai bine zis era legat de aceasta.L-am luat si i l-am inmanat rozaliei. Aceasta a citit cu voce tare. ______________________________________________________________
,,Cine va citi acest mesaj sa i-l inmaneze lui Sakura Haruno,locuieste in Konoha.'' Sakura daca vei citi acest mesaj inseamna ca eu sunt moarta de mult.Mi-am luat viata din cauza ca l-am omorat pe Naruto.Eram prea obsedata sa te fac fericita si asta m-a inpins sa il chem pe nepotul meu.Stiam ca el seamana cu Sasuke si ar fi fost o solutie.In realitate el nu e rida cu mine ci e un satean din satul ploii.L-am platit ca sa vina in sat.Nu stiam ca o sa tina la tine asa ca mi-a facut treaba mai usoara.Sper ca nu esti cu Sasuke Uchiha,altfel Kael il v-a omora.Atat am avut de zis! ________________________________________________________________
-Nu se poate,chiar si moarta tot ma uraste!Am zis eu in timp ce am schitat o fata de serios. -Sasuke,nu vreau sa te pierd!sari rozalia la gatul meu. -Nici eu nu vreau sa te pierd pe tine!cred ca stiti la ce ma refer. -Haide sa ne intoarcem in sat,nu vreau sa stie nimeni despre Tsunade! -Si ce faci,o lasi aici?O sa se intrebe lumea unde a disparut asa dintr-o data! -E plecata intr-un sat !Nu conteaza vad eu ce zis!Haide sa mergem! Nu am mai zis nimic,am lasat-o acolo pe Tsunade si ne-am intors in sat,eram putin uimit de reactia rozaliei.Desi era mestra ei a fost cam dura cu acea alegere,chiar asa de ce a lasat-o acolo? | |
| | | Hinata96 Hokage
| Subiect: Re: Razbunarea e dulce!SasuSaku Dum Iul 25, 2010 4:08 am | |
| | |
| | | ZuzUka Ninja incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 02/08/2010 Localizare : Tara zuzElorr :X
| Subiect: Re: Razbunarea e dulce!SasuSaku Mar Aug 03, 2010 5:13 pm | |
| Chiar asa. De ce a lasat-o acolo? Cred ca are ceva pus la cale(sakura). Dar ma intreb ce... Este ciudat ca ai scos atatea personaje din fic. Ma intreb ce pui la cale... Ufff !!! Imi provoci atata curiozitate ! Este super ficul. Ceva nu suport la fic. Mai bine zis, o persoana. KAEL ! Scoate-l din peisaj ! In rest, totul e super. Astep cu nerabdare nextul. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Razbunarea e dulce!SasuSaku | |
| |
| | | | Razbunarea e dulce!SasuSaku | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|