Naruto Fani 4ever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Naruto Fani 4ever

Sunteti fani Naruto?Ce mai asteptati veniti si va distrati!!

AcasaNarutoGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce animal de casa ai?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
ZuzUka
Ninja incepator
ZuzUka

Data de inscriere : 02/08/2010
Localizare : Tara zuzElorr :X

Ce animal de casa ai? Empty
MesajSubiect: Ce animal de casa ai?   Ce animal de casa ai? Icon_minitimeLun Aug 02, 2010 11:17 pm

Eu am trei catelusi. Doi baieti si o fata(Paco, Atos si Beky). Sunt foarte simpatici. Abia astept sa-l vad pe Atos. (L-am vazut decat in poze, ca de-abia s-a nascut) O sa revin mai tarziu cu alte informatii si poze. Sugerez, ca atunci cand postati, sa spuneti cum este sa ai respectivul animal. Cand de greu este sa-l cresti,etc. Adica, sa cresti un porc este mai greu decat o pisica(nu o luati ca pe o insulta >.< ). Deci, sa va vad animalutele !! Ce animal de casa ai? Herz
Sus In jos
Kara
Ninja incepator
Kara

Data de inscriere : 21/06/2011
Varsta : 26
Localizare : Mioveni-Arges-Romania

MesajSubiect: Re: Ce animal de casa ai?   Ce animal de casa ai? Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 12:37 am

Am un sobolan...ma rog e hamster da' asai zic io(il cheama Mizo si habar nam dacai fata sau baiat cai inca de 3 luni)E alb cu o dunga neagra pe ea...seamana cu Pachirisu din Pokemon....numa ca el in loc de albastru e alb......
Sus In jos
Hinata96
Hokage
Hinata96

Data de inscriere : 23/07/2010
Varsta : 28
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Ce animal de casa ai?   Ce animal de casa ai? Icon_minitimeVin Iul 08, 2011 2:18 am

ce dragut:D
Sus In jos
https://narutofan4ever.all-up.com
Alexia Maria
Ninja incepator
Alexia Maria

Data de inscriere : 25/06/2011

MesajSubiect: Re: Ce animal de casa ai?   Ce animal de casa ai? Icon_minitimeMar Iul 19, 2011 6:28 pm

Eu am un catelus jucaus, de cateva saptamanii pe care il cheama Akamaru, si cinci iepurasi micuti si pufosi. Imi place la nebunie sa i iau in brate si sa i manga i.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce animal de casa ai?   Ce animal de casa ai? Icon_minitime

Sus In jos

Ce animal de casa ai?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Fani 4ever  :: Animale-
Mergi direct la: